-->

CARI APE TU?

Friday, April 18, 2014

Cover Buku Giveaway by Irsalina Lovely

Salam 1 Malaysia ^_^

Hai u ooll, Hari ini agak kerajinan sedikit nak join satu Giveaway ni..GA ni dianjurkan oleh sis Irsalina Lovely. Beliau merupakan seorang penulis novel dan novel terbaru beliau akan diterbitkan tidak lama lagi. So, beliau nak minta u ool--u oll semua yang mana ada bakat tu untuk create kan cover buku buat novel beliau. Bagi yang tak pandai nak buat cover buku pun still boleh join jugak GA ni. :D

Tajuknya : Cinta Bersemi Di Jordan
Penulis : Nurin Najwa Irsalina
Genre : Islamik

Bagi sesiapa nak join tu, sila klik-klik banner di bawah ini :)


Di bawah ni, beberapa cover buku khas buat novel Sis Irsalina Lovely. Hope, ada yang menambat hati sis.
Mengambil masa beberapa jam untuk menyiapkan cover buku ini.


Akhirnya, siap jugak...phheewww...:D
Gud luck untuk semua :))

P/S : Takmo copy-copy ye u oll :)








3 comments:

  1. nanti bagi gamba tu kat sy ye :) nak wat pemilihan

    ReplyDelete
  2. Nurin Irsalina: Cik Mimie da emel pada sis, lau xdapat sis bagi FB ye..

    Tq:)

    ReplyDelete
  3. Sila pm saya , Ierasya, Coach anda di https://www.facebook.com/ieraierasya.syahirah . Tuntut hadiah anda GA Irsalina Lovely untuk merubah kesihatan anda dan berpeluang melihat bisnes yang lumayan ini.

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda