-->

CARI APE TU?

Monday, April 14, 2014

"Blogwalking: Siapa takut katak boleh follow saya"

Salam 1 Malaysia ^_^

Erm, tengah-tengah blogwalking tadi, tetiba Cik Mimie tertarik dengan satu segmen ni.
hahahaha..boleh dikatakan apa yang tuan rumah alami sama je dengan Cik Mimie.
Perasaan geli tu tak boleh nak diterangkan macam mana hanya diri ni je tahu tau! 

eeeeee...siyes tak suka dengan binatang ni. bukan tak suka tapi, SANGAT-SANGAT tak suka!

So, sapa-sapa yang mengalami perasaan, situasi, kegelian yang sama tu meh la kita join sama-sama :)

klik2 banner untuk join :D

P/S : Nak tengok gambar or dalam tv pun Cik Mimie dah seriau..haish meremang bulu roma..eeeee!!

8 comments:

  1. hahaha teruk jugak ketakutan cik mimie kt kucing ni ea..
    kucing comel pe! hihi

    ReplyDelete
  2. Fariehan Ibrahim : errrr, sebenarnye Cik Mimie xtakut kucing..ni segmen orang yang takut katak..err..

    ReplyDelete
  3. ayu datang dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. boleh follow sekali...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/blogwalking-siapa-takut-katak-boleh.html

    ReplyDelete
  4. Dtg dari segmen yang sama : ) Sy jugak merupakan salah seorang daripada berjuta penggeli katak yang tegar !!! Minx jauh la dgn makhluk tu .. huhu Dah follow sini #848 Btw, jemput join GA cover book ni. If takpandai nak buat cover pun still boleh join : D http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/cover-buku-giveaway-by-irsalina-lovely.html

    ReplyDelete
  5. Singgah follow dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  6. AyuInsYiraH : Thank sudi singgah ayu.. Cik Mimie akan jengah kembali :)

    ReplyDelete
  7. Anisyamir Leejo : Terima kasih sudi datang blog Cik Mimie. Insyaallah, cik Mimie cuba join ye.. Btw thank :)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda