-->

CARI APE TU?

Friday, September 16, 2011

Bila Cik Mimie Kembali

Salam 1 Malaysia ^_^

Hawauyu all?? Cik Mimie harap u all semua sihat2 belaka. Fuhhh!! tergetar2 jari Cik Mimie ni nak menaip, almaklumlah dah lama benor tak berblogging.*siyes rindu giler2!!

So, dengan perasaan rindu yang membuak2 ditambah pula dengan kelapangan masa yang ada*sebab hari ini cuti. Cik Mimie pun menerjahkan diri di blog ini..HEHEHE..Cik Mimie tahu u all pun rindu kat Cik Mimie jgak kn??kn??kn??*perasan jap..

Actually, Cik Mimie bukan sengaja melupakan u all semua. Cik Mimie cuma mempunyai sedikit je kekangan. But, alhamdulillah semua sudah kembali normal dan Insyaallah Cik Mimie akan kembali berblogging seperti dulu..*tttuuunnggggguuuuu....

Di kesempatan ini jugak Cik Mimie nak ucapkan Gudluck kepada sahabat2 Cik Mimie yang akan menghadapi final exam tak lama lagi. Especially kepada Cik Wani, Cik Atin, Cik Ziela, Cik Diela, Che Ku, Didie dan lain2..

Tak lupa jugak buat rakan2 yang telah masuk ke dunia baru (continue degree). Belajar rajin2 ye korang, takmo lupekan aku tau!! takmo ponteng2!! takmo malas2!! =0) Korang mesti boleh pnye..Chaoiyok2!! wat Farhan, Hafiz, Ain dan Wan.

Ha, bagi yang lain2 tu yang dah memulakan karier macam aku ni. Keje leklok ye, jangan lupe belanja aku t..hahaha..

Ok la, da macam bagi ucapan pe dah Cik Mimie ni kan? inilah kalau dah mula berblogging, macam 2 nak tulis..hehe..Cik Mimie stop kt sini dulu la ye.. nanti Cik Mimie dtg lagi..wee...adios!!


p/s: Buat rakan2 DIP kite jumpe kat konvo nnti k! rindu giler kt korang semua..^_^