-->

CARI APE TU?

Friday, April 23, 2010

hari yang dinanti sudah pun menjelma...

assalamualaikum...w..b..t

sebelum aku ceritakan mngenai entry aku ni..
pertama skali, aku ingin mohon maaf krana lama da aku x update blog aku ni...
almaklumla sibuk memanjang..ade je xtvt n program aku kna sertai..

alhmdulillah, skrg ni aku ade msa skit tok aku luangkan...

ok berbalik kpada entyr aku ni...
msti korg tertnye2 kn ape yg aku nantikn???
and ape lak yg da mnjelma ni??

huhuhu..sebenarnye yang aku mksudkan disini ialah final exam aku tok semester 4 ni..
setelah 4 blan memerah otak n mmberi perhatian lam klas akhirnye ari tok aku mmuntahkan semua ilmu ni da pun tiba...
first paper aku pada rabu yg lpas iaitu 21/04/2010 subjek mgt300 (business in technology)
agak mencabar gak la..

so, now aku tgah tggu 3 lagi pper iaitu pd 30/04 subjek mkt310(public relation), 5/05 law251(law in business) and 7/05 fin262(financial)..

apa yg aku hrpkna disini, semoga aku beroleh kejayaan yg cemerlang yg boleh mmberi kebahagiaan n buat parents aku bangga..

p/s; doa2 kan la aku yerk..

chow dulu..=)

No comments:

Post a Comment

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda