-->

Pages

CARI APE TU?

Saturday, June 12, 2010

Kegembiraan Berganda-ganda

salam 1 malaysia (^_^*)

Hari ini aku rasa gembira sangat2, boleh dikatakan 1 hari muka aku senyum jer..huhuhu..cam ade taman lak lam hati ni..( masih tersenyum lagi saat ini) Korang mesti nak tau kn?? kenapa aku gembira sgt hari ni...=) sebenarnya ade 2 berita gembira yang aku nak kungsi2 ngan korang..

Berita gembira yang pertama, result tok sem4 aku da kuar. huhuhu. Sebenarnye ari khamis aritu kuar disebabkan traffic yg terlampau, baru arini aku dpt tgok.Nasib baik la penantian aku mendapat balasan yang setimpal.hahaha. Result aku tok sem ni agak boleh dibanggakan coz aku dapat DL (dean list) gumbira bukan kepalang hati aku arini.best2.huhuhu. Sampai x boleh nak berkata2 dah..hahaha..aku berdoa semoga sem2 akan dtg aku boleh wat yg lebih baik lagi. AMIN

Berita gembira yang kedua, ha yang ni paling best. aku suke sgt.
hari ni jgak akak aku bersalin. Ini bermakna aku dpt anak buah baru.huhuhu..
Bertambah lagi sorg ahli kuarga aku. Tahniah buat akak aku Zubaidah n abang ipar aku Abd Wahab atas kelahiran PUTERI sulong mereka. (bestnye dorang dapat baby, aku bila la kn..opps, berangan lak aku ni)

Nurhusnina
Ha, inilah dia anak buah yang aku citer kan td..huhuhu..comel kn?? tgokla mak su die..hahaha. (prasan lak aku ni). Kalau korang nak tau babygirl ni ade lesung pipit, bertambahla sweet. Td, se kt sepital pun aku xpuas dok mengacau die jer..hehehe..jahatkan aku..(husnina jgn ikut perangai mak su yer, x elok tu..huhuhu).
p/s: aku doakan semoga dgn kehadiran babygirl ni akan menambahkan lagi kebahagiaan dlm pemeli akak aku..

aku<----dpt data-blogger-escaped-babysitter="" data-blogger-escaped-jd="" data-blogger-escaped-job="" data-blogger-escaped-span="">

~~~~~~ADIOS~~~~~

Blogger Templates

Blogger Templates

Monday, June 7, 2010

Hatiku Tak Tenteram

salam 1 malaysia (^_^*)

pertama sekali aku nk mohon maaf kerana lama da aku x update blog aku..
hahaha, besela byk sgt keje..
skrg ni pun aku ngah dok mencongak ari..

erm, tinggal 3 ari je lagi result tok sem4 akan keluar.
benda ni mmg benar2 wat ati aku x tenteram..

lulus kah aku??

huhuhu..takutnye bila pikir pasal result ni..
da la aku byk men se sem 4 ni..
hope sgt result aku ok..

p/s: jangan lupa doakan kejayaan aku yer..tkut sgt2 + nebes = jiwa kacau(~_~*)
Blogger Templates

Blogger Templates