-->

CARI APE TU?

Wednesday, December 24, 2014

Segmen 12 Jam Bloglist #12 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 24 Disember 2014, iaitu tepat jam 10.30 pagi sehingga 10.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #12 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

p/s : Cepat-cepat segmen hanya berlangsung 12 jam je :)

20 comments:

  1. Salam singgah blog cik mimie...sudi2 lah singgah blog sy ye

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmenn sayanggg ! :D

    ReplyDelete
  3. assalam azney join segmen yang sama jugak.:) selamat bersegmen :)

    http://www.azneyshamsuddin.com/2014/12/segmen-12-jam-bloglist-12-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen CM :)

    klik star avenue ^^

    ReplyDelete
  5. aku tag ko :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/12/postcards-giveaway-from-czech-germany.html

    ReplyDelete
  6. haiii,...! gud luck...!! moga terpilih :)

    ReplyDelete
  7. Goodluck cik Mimie masuk bloglist kak Mia :) Hehe

    ReplyDelete
  8. Wah, tak sempat zumal join hari tu...

    ReplyDelete
  9. x sempat nak join. haiyaaa... good luck cik Mimie! ^^

    ReplyDelete
  10. kiteww pon join jugak haritu hehe

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum....selamat tahun baru...:)

    ReplyDelete
  12. Salam. Maaf lambat blogwalking. Terima kasih sudi join Segmen Bloglist #12 Mialiana.com (^_^).

    Senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-12.html

    Senarai pemenang ada di http://www.mialiana.com/2014/12/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  13. Selamat bersegmen
    Akak pun terlepas.

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum, jemput join ye ^_^

    http://ihazaliza.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda