-->
728 x 90

CARI APE TU?

Saturday, September 20, 2014

Giveaway 2014 Mialiana.com

Salam 1 Malaysia ^_^

Hai u oll, Kak Mia buat GA lagi kali ini hadiah dia memang giler-giler menarik. Apa tunggu lagi jom la join :)


Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana Aynora SewaKeretaSabah ProvideNetwork TengkuButang IeyzartdSyahieyr FuzaMusa YatiAdam ZafirahZarrae Cekelatmanih DayangDeno EngkuMuzahadin PetakBunga AinimRashihah KaryaMahirah Azhafizah Zaidalifah FatihahFazlin FatinFarhanah NiaEmkay SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join....

22 comments:

  1. Good luck.. belum sempat nak join.. tapi dah bookmark GA nih..

    ReplyDelete
  2. Good luck mimi..
    eh mimi tukar background lagi ya hihihi.. ros merah lagi..

    ReplyDelete
  3. Singgah bw dari segmen yang sama. Gud luck...;-)

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen.. ramai sponsor bermakna hadiah agak lumayan tu ;D

    ReplyDelete
  5. Good luck..dtg sambil2 menabung dan follow

    ReplyDelete
  6. good luckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!! :D

    ReplyDelete
  7. banyak sangat kena follow. malas nak join. hee

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum...Singgah dari GA yg same...good luck for you..
    http://cikash.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. Good luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. Salam. Terima kasih sudi join Giveaway 2014 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

    Good luck (^_^)

    ReplyDelete
  11. Singgah dari segmen yang sama..all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum.
    Singgah dari GA yang sama. Good Luck (^^,)
    Jemput singgah blog saya juga yer, YANA PINK BLOSSOM

    ReplyDelete
  13. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    ReplyDelete
  14. Salam, shad blogwalking dari ga yang sama sambil folow sini :D
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  15. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda

300 x 250