-->

Pages

CARI APE TU?

Monday, August 31, 2015

Entri Tanpa Kata : Sehati Sejiwa

Salam 1 Malaysia ^_^

http://media01.money4invest.com/2010/08/Hari-Merdeka-Malaysia-2010.jpg

https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/s320x320/e15/11352433_1579463308986969_319394685_n.jpg

p/s : Selamat bercuti semua :) #SelamatHariKemerdekaan #SehatiSejiwa #31082015

Friday, August 28, 2015

Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com

Salam 1 Malaysia ^_^


Sempena bulan Ogos, bulan kemerdekaan ini, Mia nak buat Giveaway Merdeka 2015 yang simple. Hadiahnya berupa 18 Fridge Magnet Ringgit Malaysia. Ole-ole dari Kelantan.


Tanggal 31 Ogos 1957. Merdeka!! Merdeka!!

Jom join giveaway ini... syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 31 Ogos 2015.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan akan diumumkan pada 3 September 2015.

nak join giveaway ini, sila klik pada banner..

Entri Tanpa Kata : Jumaat Yang Indah #47

Salam 1 Malaysia ^_^

http://2.bp.blogspot.com/-8_uqwl5NEn4/VR47nNew0OI/AAAAAAAAMPo/_kJunqs4g7c/s1600/IMG-20150310-WA0001.jpg

p/s : curi masa sekejap :)

Wednesday, August 26, 2015

Wordless Wednesday #28 (2015) : Busy..Busy..Busy!!

Salam 1 Malaysia ^_^

http://4.bp.blogspot.com/-4aRxfGqORxQ/UO4tAPD7vhI/AAAAAAAAV68/M_7B7Huj1nE/s1600/busy-01.png

p/s: Maaf semua, Cik Mimie tengah mencari ruang masa untuk terjah U Olls, minggu ni mood agak ke laut untuk blogging...huwaaaaa T_T

Friday, August 21, 2015

"Giveaway Anak Merdeka 2015!"

Salam 1 Malaysia ^_^

2015

Syarat-syarat penyertaan:
  1. Blogger Malaysia
  2. Follow Blog: Maria Firdz | Homemadesticker
  3. Follow Google + : +Maria Firdz  | +Firdzaus Mariah 
  4. Like page: Homemadesticker | Cetak Baju Ekspress
  5. Buat satu entry bertajuk "Giveaway Anak Merdeka 2015!"
  6. Copy BANNER di atas dan Backlink kan ke entry ini.
  7. Publish dan Tinggalkan URL Entry di kotak komen ENTRY INI.
Hadiah yang ditawarkan:
  • 1 helai T-Shirt Cotton x 2 pemenang
  • 1 button badge + 1 magnet fridge x 3 pemenang
  • 1 custom sticker x 2 pemenang
  • 1 puzzle x 1 pemenang
  • 1 car stripe sticker x 2 pemenang
10 pemenang bertuah dicari!!!
Tempoh Giveaway: 21 Ogos 2015 hingga 31 Ogos 2015 (8.00pm)

JOM JOIN RAMAI-RAMAI :)

Entri Tanpa Kata : Jumaat Yang Indah #46

Salam 1 Malaysia ^_^


p/s : Salam Jumaat semua :)

Thursday, August 20, 2015

Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015


Assalamualaikum dan salam sejahtera

http://www.diarijejakahangat.com/2015/08/mini-giveaway-diarijejakahangat-2015.html

Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015 bermula pada jam 10.00 malam 17 OGOS 2015 hingga 11.59 malam 31 OGOS 2015. Menawarkan hadiah yang bernilai RM 155.00 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI...
Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.
Syarat-syaratnya :
1. Wajib Follow Blog Sponsor
| Diari Jejaka Hangat | Wan Sarah | Cik Miela | Missakuradiary | Aderakukeysah
| Awansayatasana | Azirahman | Yayacendana | Nizam |
2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Follow Instagram Sponsor
5. Buat entri bertajuk Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015
6. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Sekian.
p/s : Maaf Instagram takde..

Wednesday, August 19, 2015

Siti Nurhaliza - Terbaik Bagimu

Salam 1 Malaysia

 http://www.liriklagu.com.my/wp-content/uploads/2015/03/285534468.jpg



Lirik Lagu Terbaik Bagimu - Siti Nurhaliza


Rasaku kamu ada
di setiap sedih dan juga senangku
rasanya kamu sudah menjadi bintang
terang hidupku

Chorus:
Masih kurang rasaku
mencintai hatimu
ingin aku jadi terbaik bagimu

Masih kurangkah aku
menyayangi hatimu
mahu aku mengganti setiap
sukar mu dengan tenang

Rasaku kamu ada
di saat senyum juga tangisku
Rasanya Kamu sudah jadi yang
terbaik bagi aku

Ulang Chorus

Masih kurangkah aku
menyayangi hatimu
mahu aku mengganti setiap
sukar mu

Ulang Chorus

p/s : Suka pulak dengar lagu ni :) 

Wordless Wednesday #27 (2015) : Rindu Mereka!!

Salam 1 Malaysia ^_^



p/s: Yeayhh 05/09 Amoy nak khawin :) boleh reunion dgn yg lain2 :)

Tuesday, August 18, 2015

Selamat Hari Jadi Kesayangan

Salam 1 Malaysia ^_^


Hari ini 18.08.2015, genaplah umur Incik Kesayangan doplohlima tahun. Seperti yang dirancang semalam, semuanya berjalan dengan lancar. Walaupun kantoi sikit dengan abang ipar. HA HA HA.. Dulu, sambut birthday diorang kira berenam je, tapi sekarang berlapan...masing-masing dah ada 'handbag'. Papepun memang happening, layan kerenah si Yaya n Rayyan sekali.

Tempat yang Cik Mimie pilih semalam ialah Nanyang Kopitiam di One Segamat Mall. Sebab senang nak beli kek sekali dalam mall tu. So, jom kita layan gambar semalam.. Terobek!!











Happy Birthday in advance buat abang ipar Cik Mimie Taufik (20/08) dan juga Razis (21/08). Semoga menjadi suami dan ayah yang soleh buat keluarga masing-masing :)

To my dearest Mr. Muhamad Najib, Happy Birthday to you. Semoga dipanjangkan umur, diberi kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dan sentiasa si bawah lindungan-NYA. U know how much i love you. And hope tahun depan Insha Allah will be our day's to be HALAL . Amin :)

p/s : Lupa nak snap gambar hadiah yang Cik Mimie bagi dia, takut kantoi punya pasal..Hahahaha..

''Souvenirs dari Europe Giveaway Contest''

Salam 1 Malaysia ^_^


http://jindrisska.blogspot.de/2015/08/eh-eh-raya-dah-habes-ker-giveaway.html

1.  Follow blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.

2. Buat 1 entri bertajuk ''Souvenirs dari Europe Giveaway Contest''. Tepekkan banner, dan backlinkkan ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM. Tinggalkan URL blog korang di ruangan komen entri ni.

3.  Komen sekurang-kurangnya 5 entri di blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM. Kasi ar komen yang best-best sikit. Yang penting, ikhlaskan hati anda ketika mengomen. Hihihi :D

4.  Disebabkan ini bukan giveaway semata-mata, tapi adalah contest, jadi aku ada sediakan kertas soalan untuk korang semua. Hanya yang menjawab dengan betul berpeluang menang hadiah souvenirs yang aku nak kasi ni. Hihihi. Borang di sini KLIK.



Due date : 31.08.2015


p/s : Jom join ramai-ramai :)







Monday, August 17, 2015

Keep Calm and Keep On Planning

Salam 1 Malaysia ^_^

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-cause-it-s-my-boyfriend-s-birthday.png

Esok, birthday Incik Kesayangan, 20 & 21 pula birthday abang Ipar KLIK SINI. So, Cik Mimie and akak2 tengah merencana birthday celebration untuk mereka bertiga.. Hope menjadi la malam ni..huhuhu

p/s : hadiah semua dah prepared :)

Sunday, August 16, 2015

JANA PENDAPATAN MUDAH BERSAMA "SIMPLEHIJAB"

Salam 1 Malaysia ^_^

STICKY POST SILA SCROLL UNTUK ENTRY BARU

Pernah tak UOlls terfikir untuk memulakan perniagaan tudung? Tapi dalam masa yang sama U Olls kekurangan modal dan kepakaran? Tak mengapa. Jom sertai program affiliate tudung SIMPLEHIJAB dan U Olls akan berpeluang untuk menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. Daftar sekarang dengan hanya klik pada gambar.

 http://simplehijab.co/?id=intd


Dibawah ni, Cik Mimie kongsikan beberapa keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate SIMPLEHIJAB :

1. Pendaftaran adalah PERCUMA. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 10% bagi setiap pembelian (tertakluk kepada jenis tudung) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
6. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana SIMPLEHIJAB beroperasi.

Selain itu, apa yang lebih menarik lagi tentang SIMPLEHIJAB ini ialah:
• Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.
• Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 5% bagi setiap pembelian (tertakluk kepada barangan) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh 'your referred agents' ke sistem kami.
• Namun anda tidak akan menerima sebarang komisen bagi pembelian daripada pelanggan yang di-referred oleh agent yang di-referred oleh 'your referred agents'.

Menarik bukan? Tak salah kalau kita ingin mencuba. PENDAFTARAN PERCUMA!! So, tunggu apa lagi. Nak daftar? KLIK SINI :)

p/s : Mudah hanya berkongsi LINK U Olls di semua laman sosial media :)

Saturday, August 15, 2015

"Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com"

Salam 1 Malaysia ^_^

http://www.honeyonnee.com/2015/08/merdeka-giveaway-by-honeyonneecom.html


TEMPOH GIVEAWAY BERLANGSUNG : 15 Ogos - 15 Sept 2015 . Pemenang akan diumumkan dalam masa seminggu selepas tarikh tamat.

p/s : Gudluck :)

Friday, August 14, 2015

Thursday, August 13, 2015

CPUV #1, #2 & #3 AUGUST 2015 : IKEA, UFORLIFE_LAUNCH [PC] & SATURDAY NIGHT FEVER...

Salam 1 Malaysia ^_^

Selamat Petang U Olls!!! Lamanya Cik Mimie tak story pasal CPUV Mr. Nuffnang kan? hehehe Mr. Nuffnang pun dah merajuk dengan Cik Mimie sebab dah lama tak mention dia dalam blog ni.. Maaf kan Cik Mimie ye :) Alhamdulillah, hari ini Cik Mimie check Mr. Nuffnang tengok-tengok ada CPUV yang melekat. Walaupun lately ni Cik Mimie busy Nuffnang still baik hati bagi CPUV untuk blog ni :) Terima kasih Mr. Nuffnang!!


CPUV Campaigns On-Going
-IKEA-
-UforLife_Launch [PC]-
-Saturday Night Fever...-

p/s : Nak tanya ruangan "NUFFNANGER RECENTLY VIEWED YOUR BLOG" dah takde ye?

Tuesday, August 11, 2015

Mini Reunion - Kami Bertemu Kembali

Salam 1 Malaysia ^_^

Morning U Olls, ini ada cerita terobek ye sayang-sayang. Almaklumlah, a few day ni malas betul nak menaip. Juz publish apa yang ada dalam draft and join simple segmen je...hahaha..kronik betul! So, hari ni nak story pasal kengkawan skolah Cik Mimie yang Cik Mimie jumpa last week. 

Actually, kawan Cik Mimie, Raidah namanya yang nak jumpa kiteorang sebab dia baru dapat cuti untuk balik Segamat. Pada mulanya, hanya Cik Mimie, Incik Kesayangan, Raidah, Nazir dan tunang dia Mila je yang ada. Sebab yang lain2 tak balik kerja lagi. After 10.30pm baru la Bom and Lan pulak join. Memang Havoc giler jumpa diorang semua. Cik Mimie ni cakap je duduk satu kampung dengan yang lain-lain. Tapi jumpanya, jarang sekali...Maklumlah masing-masing sibuk.

Apa yang untungnya, Cik Mimie and Incik Kesayangan berkongsi kengkawan yang sama sebab kami satu sekolah...hahaha..So, kawan dia kawan Cik Mimie jugak. :P Ok, jom usha gambar dulu.. 

Ini dia BFF Cik Mimie si Raidah Aqilah, memang susah nak jumpa minah ni. Dia duduk KL sekarang itu yang jarang berjumpa :)

Ini pertemuan mula-mula 5 orang je, tunang nazir (baju kuning) malu nak join ambil gambar. So, kami berempat je la.. Raidah, Cik Mimie, Incik Kesayangan & Nazir. Ha, kalau nak tahu Nazir ni kawan Incik Kesayangan dan Raidah masa sekolah rendah. So, Cik Mimie tak berapa kenal sangat sebab Cik Mimie sama sekolah menengah je dengan Raidah and Incik Kesayangan.

Bertiga pulak, Nazir hantar tunang dia balik ada hal katanya. So, lepak, gosip-gosip dan makan-makan di Nanyang Kopitian One Segamat Mall. :D

Ha, masa ni pulak Lan (baju biru) dan Bom (pakai cap) baru muncul. Kami semua terjah kedai Nasi Lemak dekat Stesyen Keretapi Segamat untuk SUPPER pulak. Memang hancuss diet Cik Mimie..ekekek... 

Dalam 12.30am barulah kami semua beransur pulang. Orang laki ni kalau dah dapat borak, jam kat tangan pun dorang lupa..hahaha..Sekali dah jumpa memang banyak story masing-masing. We'll meet again guys, hope end of this month. REUNION MERDEKA katanya... :)

p/s : Lebih banyak berborak dari bergambar, So, ini je gambar yang ada..hahaha

Monday, August 10, 2015

Segmen 12 Jam Bloglist #16 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan September dan Oktober 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 10 Ogos 2015, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #16 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2015.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Sayaiday dan Ayueidris Giveaway August 2015

Salam 1 Malaysia ^_^


http://www.sayaiday.com/2015/08/sayaiday-dan-ayueidris-giveaway.html

Jom ramai-ramai join giveaway yang dianjurkan di blog Sayaiday.com dan Ayueidris.com Antara hadiah yang ditawarkan adalah :


+ 1 x Penginapan 2 hari 1 malam di The Kabin,Jeram Selangor *
+ 2 keping tiket Aquaria KLCC
+ Sebuah buku karya Dr. Anwar Fazal, Tribulasi 365
+ RM30 Voucher Parkamaya
+ RM150 Voucher Parkamaya
+ RM50 Voucher Pak John Steamboat
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 6 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 10 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 12 Mangkuk Boat Noodle)
+ Outdoor Photoshoot by Islam (Website)
+ 5 set Chrochet Heart (5 pemenang)

Seramain 15 Pemenang Bertuah dan Contest berakhir pada 19 August 2015.


Anjuran blog : www.sayaiday.com, www.ayueidris.com, akumohdfakhrulislam.blogspot.com

Klik Link ini untuk join contest : http://goo.gl/H0lgNa


p/s : Maaf Instgram takde :)

Thursday, August 6, 2015

"Saya Nak Masuk Bloglist Lyssa Faizureen Bulan Ogos 2015"

Salam 1 Malaysia ^_^

http://www.lyssasecret.com/

"Blog saya mengenai Personal iaitu lebih kepada kehidupan Cik Mimie, kekadang ada juga kongsi benda-benda yang Cik Mimie rasa boleh kongsi dengan blogger lain dan sebagai sokongan Cik Mimie ada join segmen dan juga Giveaway anjuran rakan-rakan blogger"

Tarikh Tamat : 07 Ogos 2015

p/s : Jom join ramai-ramai :)

Wednesday, August 5, 2015

"Pemenang Topup Mini Giveaway By Cik Mimie"

Salam 1 Malaysia ^_^


Tahniah buat semua para pemenang dan kepada yang kurang bernasib baik, cuba lagi akan datang tau! So, tanpa membuang masa Cik Mimie akan umumkan pemenang bagi "Topup Mini Giveaway" ini. Pemenang-pemenang yang dipilih oleh Mr. Random.Org dengan lafaz bismillahirahmanirrahim ialah:-
  
Tempat Pertama
   
 Topup RM10.00
 
Tempat Kedua 
 
 
Topup RM5.00
 
Tempat Ketiga 
 
Topup RM5.00
 
Tempat Keempat 

Topup RM5.00

Tempat Kelima

Kepada semua pemenang anda diminta untuk e-melkan maklumat seperti Nama, No. tel dan juga jenis pascabayar anda ke mimie_yumiko90@yahoo.com selewat-lewatnya 08.08.2015. Terima kasih kepada semua peserta. InsyaAllah, Cik Mimie akan anjurkan Giveaway lagi. Kepada yang tak menang takmo sedih-sedih tau :)
 
p/s : Alhamdulillah, GA berjalan dengan lancar :)

Rania Turn's 1 GiveAway!

Salam 1 Malaysia ^_^

http://lobaksusue.blogspot.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html


Syarat-syaratnya:

1) Buat SATU entry yang bertajuk  "Rania Turn's 1 GiveAway!".  Letakkan sekali banner di atas dan backlink ke entry ini.

2) Tinggalkan link entry uols di ruangan komen ini nanti.

3) Senarai pemenang akan dicabut undi oleh saya sendiri.

4) Giveaway ini akan berlangsung dari 5.8.2015 hingga 15.8.2015 11:59 malam.

5) Senarai peserta akan diumumkan pada 16.8.2015.

6) Senarai pemenang akan diumumkan pada 18.8.2015.

7) keutamaan akan diberikan kepada follower blog QasehnyaRania.

Hadiah-hadiahnya:





"HAPPY BITHDAY IN ADVANCE BUAT RANIA PADA 10.08.2015 :) SEMOGA MEMBESAR DENGAN SIHAT, MENJADI ANAK YANG SOLEHAH DAN BIJAK"

p/s : lama tak join GA, jom memeriahkan GA CikSu :)

Wordless Wednesday #26 (2015) : Dulu VS Sekarang

Salam 1 Malaysia ^_^



p/s: Muka dah semakin bulat!!

TAMAT - "Topup Mini Giveaway By Cik Mimie"

Salam 1 Malaysia ^_^


Alhamdulillah, "Topup Mini Giveaway By Cik Mimie" tamat dengan jayanya. Pertama sekali Cik Mimie nak ucapkan terima kasih kepada semua peserta yang menjayakan dan menyokong Mini Giveaway Cik Mimie ni. Seramai 59 peserta yang telah turut serta dalam GA ini. Cik Mimie betul-betul tak sangka. Terima kasih atas sokongan kalian. So, sebelum Cik Mimie umumkan pemenang. Cik Mimie harap U Oll boleh semak link dan jugak no. penyertaan U Olls. Tolong inform kalau ada apa-apa kesilapan. :)


P/s : Pemenang akan diumunkan secepat yang mungkin :)

Tuesday, August 4, 2015

"Topup Mini Giveaway By Cik Mimie"

Salam 1 Malaysia ^_^

STICKY POST SCROLL UNTUK ENTRY BARU

Hai U Oll!! Tetiba rasa macam nak buat Mini GA la. Buat yang simple-simple je, nama pun mini, betul tak? :) So, macam biasalah nak join GA ni kenalah ikut syarat-syarat yang diberi. Jangan risau syarat-syarat Cik Mimie bagi mudah-mudah je :)  Tak susah pun.
Copy Banner dan backlick
  1. Blogger Malaysia :)
  2. Buat satu entry bertajuk "Topup Mini Giveaway By Cik Mimie"
  3. Copy & paste banner di atas. (Drag or Ctrl + C)
  4. Follow blog Cik Mimie
  5. Like Page Cik Mimie
  6. Dah siap linkkan entry u oll di bahagian comment ye :) Terima Kasih :)
Cik Mimie mencari 5 pemenang bertuah berdasarkan Random.org.
  1. Pemenang pertama -Topup RM10.00
  2. Pemenang kedua hingga kelima - Topup RM5.00
 Penyertaan kurang dari 30 orang akan terbatal secara automatik.

TARIKH TAMAT : 04 - 08 - 2015

Jom memeriahkan GA Cik Mimie ajak ramai-ramai join ye...hehehe :)

p/s : First time buat GA hope semuanya berjalan dengan lancar.

SENARAI PESERTA

10 Pengomen Tegar JULY 2015

Salam 1 Malaysia ^_^

Selamat Datang OGOS!! malas nak taip panjang-panjang..hahaha...disebabkan dah lewat sangat keluarkan nama PT ni Cik Mimie straight to the point je la yer!  Ini dia....... 10 Pengomen Tegar (PT) untuk bulan ini.. U Olls semua AWESOME!!! ^_^

DRUM ROLL PLEASE!!! 
http://1.bp.blogspot.com/-myBV5OsbzyM/VDqXKxEAs9I/AAAAAAAAIaI/stXhTJvLRdA/s1600/drumkitty2.gif

10 PENGOMEN TEGAR JUNE



"KHAS BUAT U OLLS!!"


 Cik Ash - http://cikash.blogspot.com/


Shahida Dzulkafli - http://kasihkuamani.blogspot.com


Ms. Kejupenyet - http://akukaudansesuatu.blogspot.com


Hidayu Ayumie - http://hidayuayumie.blogspot.com/


Dunia Zumal - http://duniazumal.blogspot.com/ 


Izzeyda - http://izzeyda.blogspot.com/ 


Jari Manis - http://jarimanistravel.blogspot.com/ 
 

  Siti Yang Menaip - http://sitiyangmenaip.blogspot.com/


Sayidah Napisah - http://www.sayidahnapisah.com/


Farrah MF - http://famf-tower.blogspot.com


Thank you U Olls :) Juara carta PT bulan ini jatuh kenapa Cik Ash a.k.a Kak Ekin.Tahniah!!! :) Dan tak lupa juga ada PT baru untuk bulan ini Shahida Dzulkafli a.k.a Kak Sha & Sayidah Napisah. Terima kasih sebab sudi conteng-conteng disini :) Walaupun bulan Julai tak rajin update entry, tapi masih ramai yang setia berkunjung di sini.. Terima kasih :D

p/s : Mencari sesuatu!!