-->

Pages

CARI APE TU?

Tuesday, March 25, 2014

Pray For MH370

Salam 1 Malaysia T_T

Malam tadi kita telah dikhabarkan berita perkembangan terbaru mengenai MH370 oleh Y.A.B Perdana Menteri kita Dato Seri Najib Tun Razak. Menurut beliau lokasi terakhir penerbangan MH370 adalah di selatan lautan hindi dan semua penumpang & krew terkorban.

Di kesempatan ini Cik Mimie ingin mengucapkan ucapan takziah buat seluruh keluarga/waris penumpang dan krew yang terlibat dalam nahas penerbangan MH370 ini. Marilah kita semua berdoa dan sedekahkan Al-Fatihah buat saudara kita agar mereka semua ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. Cik Mimie berharap agar Allah S.W.T dapat mempermudahkan operasi pencarian kotak hitam (Black Box) bagi merungkai semua persoalan mengenai nahas penerbangan MH370 ini.

Walaupun tiada saudara-mara/sahabat Cik Mimie yang terlibat tapi kesedihan ini dapat dirasai oleh semua rakyat dari seluruh dunia. Let Pray For MH370. 


P/S: Al-fatihah buat semua penumpang & Krew T_T

Perkembangan selanjutnya DISINI

Friday, March 21, 2014

Cik Mimie Menanglah!!

Salam 1 Malaysia ^_^

Wah, Cik Mimie gembira sangat-sangat ni..*tulis entry ni dengan perasaan teruja :D.
Minggu ni Cik Mimie sibuk sikit tak sempat nak balas kunjungan dari u oll semua (nanti Cik Mimie visit back ye :) thank sudi singgah kat sini).

Untuk entry hari ini, U olll nak tahu tak Cik Mimie menang GA. Pagi ni Cik Mimie buka blog baru teringat pengumuman pemenang untuk GA  "Nazirahnyerr miniGA sempena 3rd Anniversary"  hari semalam, so dengan perasaan nak tahu siapa menang Cik Mimie pun klik sini..tengok punya tengok macam kenal je link untuk first prize tu.. *siyes tak percaya lagi yang Cik Mimie menang, berkali-kali belek baru percaya. hahahahaha...rasa cam nak melompat2 je satu office ni...*ops, cover mimie cover..


TERIMA KASIH KAK NAZIRAH :)

Dan tahniah juga kepada pemenang-pemenang lain :D

p/s :senyum je sepanjang tulis entry ni :))



Tuesday, March 11, 2014

I Need Energy!

Salam 1 Malaysia ^_^

Hai u oll.. Petang2 camni mata cepat je nak tertutup..huhu..Kalau bukan sebab tengah kerja, lama dah Cik Mimie cari tilam and bantal buat landing..hehehe..

So, untuk menghilangkan rasa sleeping beauty ni, Cik Mimie tapau dekat 7-e bawah office tadi.

Tadaa....
Jom tingkatkan tenaga anda :)


p/s: Bila la nak diet kalau macam ni hari-hari..hahaha..

Wednesday, March 5, 2014